Este scump pentru a schimba
ghiduri pentru Philips Zoom?Avem soluție nelimitat pentru 389$

Cum functioneaza?


pp

Înlocuiți cipul din
ambalajul original.

pp

Introduceți în schimb cipul dvs. Infiniter Bleach. Va dura doar 5 minute!

pp

Zoom-ul dvs. nu va cere
niciodată "înlocuire ghid"

Video
Cât de mult vă va salva într-adevăr

Costul principal al unui kit de 1 pacient original, Zoom ajunge la 120$ de. Fără cip nostru, clinica este obligat să-și petreacă această sumă de bani de fiecare dată când cumpără un kit nou.
Prețul de Bleach Infiniter este de 389$, iar pentru dealeri și ingineri există condiții speciale!
După instalarea Bleach Infiniter pentru zoom, puteți cumpăra orice altă pastă de albire concepute pentru o cifra de afaceri mai mare de pacienti, si va fi mult mai ieftin Anualizarea de o procedură! De exemplu, Dincolo de albire Max5® kit de tratament este proiectat pentru cinci pacienți, iar prețul său este de până la 115$, i. e. costul principal al o sesiune pe un pacient este de până la 23$.
Deoarece costul unei seringi dintr-un kit cu orice gel de alternativă de albire este de cinci ori mai mic decât costul unei seringi din kit-ul original, Zoom, apoi, după instalarea Zoom Bleach Infiniter vă va plăti înapoi foarte repede și începe să câștigați!

Bani Înapoi 30 zile de garantare

Am decis să scoatem orice risc de la dumneavoastră. Clienții potențiali sunt adesea speriat de posibilitatea de a obține un dispozitiv care nu funcționează. Prin urmare, echipa noastra va ofera GARANTIE MONEY-BACK-GUARANTEE de 30 de zile dupa ce veti primi produsul. În acest fel, veți avea timp suficient pentru a încerca Infiniterul nostru Bleach.

Oferim un sistem de plăți PayPal pentru a garanta îndeplinirea obligațiilor de către vânzător. În cazul în care clientul nu acceptă nicio condiție sau rămâne nemulțumit, își poate solicita banii înapoi. Citiți mai multe despre protecția și securitatea utilizatorilor pe site-ul oficial PayPal:www.paypal.com/security


Perioada de garanție este de 10 ani.

Și suntem siguri - vei fi mulțumit!

Ce spun oamenii care au cumparat deja nelimitat Zoom InfiniterHelen Naumova
Dental Doctor
Am folosit echipamente pentru albirea dinților, philips, timp de 5 ani. Dar ghiduri sunt foarte scumpe. Am cumpărat Infiniter la bleach-infiniter.com, ceea ce a făcut echipamentul nostru nelimitat. Asta este, acum vom cumpăra doar geluri pentru albirea dintilor, iar noi nu plătesc pentru cip. Vreau să mulțumesc înălbitor Infiniter pentru o astfel de inovare, pentru un astfel de adaptor, pentru livrare rapida.Kate
Manager al clinicii stomatologice, Moscova
Cum orice om de afaceri vrea să salveze, dar în același timp nu ar fi afectat calitatea. În acest lucru am ajutat la infinitul Bleach Infiniter pentru Zoom, care are un număr nelimitat de cicluri. Datorită lui, am economisit o sumă mare de bani și nu am pierdut în calitate. Albire numai cu Zoom. Funcționează pe toate modurile (Low, Medium, High). La locul de muncă nu au existat eșecuri și cenzuri, obținem un rezultat chic. Pentru un an, versiunea alimentată de baterii funcționa, iar pentru Anul Nou am primit o nouă versiune ca cadou - un cip fără baterii. Este mai convenabil. Achiziționarea Bleach Infiniter este una dintre cele mai profitabile investiții în ultimul timp.Maria
Doctor
Am fost sfătuit să ia în afară Philips Zoom și atașați comutatorul lămpii, dar nu am vrut să lase tehnicianului să se adapteze un astfel de dispozitiv complicat și costisitor. Colegul care a încercat deja înălbitor Infiniter m-au sfătuit-o și a spus că există o soluție externă fără a fi nevoie de a intra în interiorul acesteia. Eu folosesc deja infiniter pentru mai mult de un an și eu sunt mulțumit de aspectul și economia.

Petr
Echipament tehnician dentar
Asta este bine că există un astfel de dispozitiv de rezolvare a problemei limitelor. Este foarte favorabil oferta de comoditate și preț, mai ales că băieții oferă o reducere pentru tehnicieni. Am instalat deja Bleach Infiniter la unii dintre clienții mei regulate; acestea sunt mulțumit cu ea și, de asemenea, am putea face niște bani în plus.

Arik
Medic terapeut dentar la Moscova
Numele meu este Arik. Sunt terapeut dentar doctor la Moscova.
Am fost folosind lampa Zoom timp de aproximativ 2 ani. Acum patru luni, am cumparat un adaptor special. Care este scopul adaptorului? Ea ne oferă posibilitatea de a utiliza lampa Zoom fără restricții. Aceasta înseamnă că nu trebuie să cumpere un pachet complet (gel și cip) pentru fiecare procedură de mai. Am cumparat doar gel. Deci, am redus cu succes costul procedurii bleaсhing. Vă voi arăta cum funcționează. În momentul de față, zoom-ul este oprit. Ne întoarcem lampa de zoom pentru a afla lampa nu funcționează. Acum, vom activa adaptorul, și vom obține o lampă de lucru! Acesta este modul în care vom reduce costurile de procedură de albire. Aceasta va face procesul de albire a dintilor mai mult disponibile pentru clienți. Suntem recunoscători pentru a decolora Infiniter pentru oferindu-ne o astfel de oportunitate.
Mult noroc!


Start de economisire


Trimiteți-ne un mesaj și vă vom contacta pentru a trimite Bleach Infiniter

- costa 389$

- pentru dealeri și ingineri există condiții speciale!Trimiteți un e-mail la infiniter.chip@gmail.com

Trimiteți un mesaj către WhatsApp
+38-067-111-47-00

Istoria creației

Un intern a ales din greșeală să înceapă procedura de albire a dinților pe Philips Zoom, dar pacientul nu a fost servit. În același timp, procedura a fost anulată. Stagiarul a fost mustrat, iar o lună mai târziu, o altă fată a repetat aceeași greșeală.

Doctorul a fost supărat și sa plâns inginerului. Se întreba cum a fost posibil să se facă o astfel de greșeală. Nu putea înțelege de ce astfel de dispozitive nu au nici o protecție împotriva operațiunilor accidentale.

Un inginer de computer a vrut să descifreze protocolul de operare doar pentru distracție. Ca urmare, după 2,5 luni de schimbări de noapte neliniștite în 2015, el a reușit să dezvolte un adaptor de dispozitiv care să rezolve problema consumabilelor.

unlimited adapter for Zoom 2 Discus Dental ver 1.3 and 1.8 Administrația spitale locale a împărtășit această inovație cu prietenii săi de la celelalte clinici. Vestea despre acest adaptor sa răspândit foarte repede. În curând, alte spitale i-au cerut inginerului să facă aceleași adaptoare pentru ei.

Aceasta, ca răspuns la cererea ridicată, a fost decis să se vândă Bleach Infiniter tuturor părților interesate. În timpul anilor 2016 și 2017 am încercat să minimalizăm Infiniter care are dimensiunea 17 * 37 * 63 mm și are cablu și trei baterii AAA.

Ca rezultat, în septembrie 2017 am dezvoltat noul produs Bleach Infiniter Ultra. Bleach Infiniter Ultra este doar o placă electronică mică / chip cu dimensiunea 1 * 8 * 18 mm.
hack light guide and chipset for Philips Zoom

Ghid de instalare


Despre taxe și obiceiuri


Prețul pentru Infiniter este de numai 3 $. Și 377 $ este prețul pentru servicii de consultanță și software în Infiniter. Astfel, în ambalaj va exista o factură de 3 $ și nici o întrebare despre vamă.

FAQ

1. Tocmai am scoate cipul și apoi inserați cip adaptorul și poate efectua un număr nelimitat de proceduri?
- Da, Philips Zoom va deveni complet nelimitat.

2. Cât costă livrare?
- Livrarea de la ușă la ușă de către DHL durează aproximativ 3 zile lucrătoare și este gratuită.

3. Care este perioada de garanție pentru Infiniter?
- Este de 10 ani.

4. Există moneyback?
- Da, există moneyback timp de 30 de zile.

5. Ce gel poate fi folosit?
- Aveți libertatea de a alege gelele de albire și mărcile consumabile: oricare dintre ele poate fi utilizată.

 • Zoom original (salvat în sesiunile anterioare);
 • Beyond Max5 Whitening kit;
 • FGM Whiteness.
 • W-Gel

6. Cum de a plasa comanda?
- Apăsați pe butonul „plăti prin PayPal“ și urmați instrucțiunile. Sau trimite 389$ prin PayPal la contul: infiniter.paypal@gmail.com.

7. Cum de a face o comandă en-gros (3 sau mai multe piese)?
- Trimite un e-mail la infiniter.chip@gmail.com
- Trimite un mesaj lui WhatsApp +38-067-111-47-00

8. Este adaptorul potrivit pentru toate versiunile de zoom?
- Da, Infiniter funcționează cu toate versiunile, inclusiv:

 • Zoom 2.
 • Zoom 3 Advanced Power.
 • Cea mai recentă versiune Zoom 4 WhiteSpeed ​​cu lampă cu LED-uri.9. Care este greutatea și dimensiunea Zoom Bleach infiniter?
- RnD, fabricarea și trimiterea sunt din Ucraina. Despre companie

Geografie

Bleach Infiniter funcționează cu succes în 49 de țări:

Africa de Sud
Arabia Saudită
Argentina
Australia
Austria
Azerbaidjan
Bahrain
Brazilia
Bulgaria
Canada
Caraibe este.
Chile

Cipru
Croația
EAU
Egipt
Elveția
Franța
Gayana
Germania
Grecia
India
Iordania
Irlanda

Israel
Italia
Japonia
Kazahstan
Kuweit
Liban
Lituania
Macao
Malaezia
Maroc
Mexic
Moldova

Polonia
Portugalia
Qatar
Regatul Unit
România
Rusia
Singapur
Spania
Statele Unite ale Americii
Tailanda
Ucraina

                    

Transportăm în aproximativ 200 de țări în care operează DHL.

Infiniter nelimitat pentru zoom

Prețul de cost al marea majoritate a serviciilor cu plată, inclusiv unul medical, este format din prețul de consumabile la 50%. Este demn de remarcat faptul că, cu cât este prețul de consumabile decât cea mai mică este marja care formează profitul net, din moment ce prețul total al serviciului ar trebui să fie competitiv în mediul de piață. Este foarte dificil de a crește veniturile tine, dar este posibil!

Compania olandeză Royal Philips Electronics a inițiat o fuziune cu Discus Holdings dentare în 2010. Ca urmare lucrările ultima a primit o nouă etapă de dezvoltare și de îmbunătățire a calității. Philips cu zoom dinti kit de albire este un exemplu clasic de asta; este eficientă, dar destul de scump pentru a menține. Problema principală a tuturor livrărilor de albire Zoom (Zoom, Zoom 2, și modern Zoom 3 (Zoom Advanced Power)) este cip înlocuibil limitată de 4 proceduri, iar cand se termina trebuie să plătească 130$ pentru unul nou. Se pare că prețul de cost al procedurii 1 este egală cu 32,5$ nu inclusiv amortizarea echipamentelor.

Care este nucleul ofertei noastre? Putem lua în întregime limitarea pentru numărul de proceduri cu Philips Zoom lumina chairside activat albire Kit! Puteți face fără limite chiar și versiunea cea mai răspândită a kit de albire Philips Zoom (Zoom 3 Advanced Power Zoom sau 3 Advanced Power Plus), prin intermediul cip nostru - nelimitat Zoom Infiniter. Efectuarea investiției o dată pentru suma de 389$ (adică de vânzare cu amănuntul, en-gros este de trei ori mai ieftin), vei câștiga bani cu zoom-ul 3 Sistem de albire a Advanced Power după procedura 16, ca urmare a lipsei de cheltuieli suplimentare pentru original cartușe. În alte cuvinte, singurul lucru pe care veți avea nevoie pentru albire elita cu zoom 3 dinti Advanced Power Albirea este un gel bun (nativ Zoom2 nu este obligatorie, după instalarea cip acesta poate fi înlocuit cu orice analog accesibil) și că ESTE TOTUL!

Mulți dintre clienții noștri ne-a spus că ei au încercat pe cont propriu pentru a găsi unele algoritm procedurii pentru a reprograma Philips Zoom 2 cip nelimitat, și pentru a găsi indiciu cum să anuleze cip Zoom AP și versiunile anterioare ale sistemului. Ne-ar dori să vă asigur că acest lucru este imposibil, fără abilități speciale și unele echipamente specifice. Pentru a primi exemplul de succes al Philips Zoom nelimitat cip (cartuș) va lua munca grea de tehnician programator cheie, perioadă lungă de timp și de o serie de erori / eșecuri. Decalajul găsit în protocolul de conectare a lui Philip Zoom este universal pentru orice sistem de orice generație și a fost testat cu succes în viața reală. Acesta este cazul rar în comerț, atunci când produsul într-adevăr ajută la creșterea veniturilor pentru cumpărător și vânzător pune vânzarea pe acțiunile de curgere soluția reală și agil, care este, de cumpărare Zoom activator.

Cumpărarea Philips Zoom albire lampă cip nelimitat, vă puteți baza pe:

 • Instalare usoara. Nu aveți nevoie să demontați / ceva deșurubează, schimbați doar un singur cip la celălalt (așa cum se arată în Ghidul video postat pe site-ul web). Schimbarea o dată, veți primi deblocată kitul de albire Philips Zoom pentru totdeauna.

 • Economii reale. Aritmetică este simplu: să plătească 130$ pentru fiecare 4 proceduri ulterioare de albire sau să plătească 389$ pentru o dată numărul lor nelimitat. În plus, lipsa de software și hardware de blocare în ghidul de lumină albire Zoom chipallows folosind consumabile mai ieftine și mai accesibile, decât un funcționar.

 • Garanție și service. Puteți reveni cipul nostru în timpul de 30 de zile și de a folosi pachetul complet de garanție pe parcursul întregului an. Vom livra produsele în mod gratuit; explica detaliile despre utilizarea acestuia, răspunde la toate întrebările legate.

 • Posibilitatea de parteneriat. Preturile noastre sunt mai ieftine cu ridicata o mulțime: doar 270$ pe unitate, dacă ați cumpărat zoom albire kit în 3 sau mai multe unități. Avem un interes direct pe termen lung și relația de lucru reciproc avantajoase, așa că vom lua în considerare și să susțină toate inițiativele dumneavoastră în acest sens.

Codul de bare UPC (nu codul EAN) al Infiniter este 672773656052.
Cu cartușul nostru fără sfârșit crește dvs. de venit în vremuri!
Bleach Infiniter este un mod mai bun de decodificare a sistemului de albire a zoom-ului.